Hils på strikkerne våre!

Gaudencia er 42 år, og har tre barn;  Flor (19), Moises (16) og David (12). Gaudencia er en ekte dyrevenn, og det beste hun vet er å stelle med dyr :) Her er hun i gang med å ferdigstille en ribbestrikket bukse i karamell. Vi er superglade for å Gaudencia blant strikkerne våre! Forhåpentligvis kan inntekten hun får igjennom strikkingen for oss gjøre at hun har råd til å sende alle de tre barna sine på skole, slik at de får en utdannelse --- noe hun dessverre aldri fikk muligheten til.


Juana vil ikke si hvor gammel hun er, men vi kan røpe at hun er en av de eldste strikkerne våre, og fortsatt har et par år igjen inntil hun når norsk pensjonsalder :) Juana har tre voksne barn, og liker å strikke og brodere på fritiden sin. Vi er veldig glade for å kunne bidra til at Juana kan sikre seg en trygg alderdom med den inntekten hun får ved å strikke for oss.

 

Gladys er 27 år, og er en av de yngste strikkerne våre. Hun er glad i å lage mat, så når hun ikke strikker for oss koser hun seg på kjøkkenet. Gladys har to barn, Brayan på 6 år og en liten baby vi ikke vet navnet på ennå :)

Georgina (til venstre) og Hermelinda i ferd med å strikke flere tepper :) Georgina's datter Diana på fire er med mamma på jobb. Georgina er 34 år gammel og liker å stelle med dyr. I tillegg til Diana har hun sønnen Jhonatan (12). Hermelinda er 35 år gammel og har to barn; Rosalinda (12) og Raysa (5). Hermelinda liker å lage mat og spille volleyball. Hermelinda er en av de som har vært med fra starten --- hun er veldig flink :)

Celia er en av de nye strikkerne våre. Hun er 38 år gammel og har 2 barn.

 

Celia (til venstre) og Eli i ferd med å strikke kremhvite babytepper. Eli er en av de helt nyeste strikkerne våre, så hun vet vi dessverre ikke så mye om ennå. 

 

Eulongia har rundet 60 år, og lærer seg å strikke nå slik at hun kan strikke for oss. Hun er en skikkelig solstråle og sier hun trives veldig godt sammen med de andre jentene :)

Her vil det komme mer om de andre strikkerne våre etterhvert :)